Minä

Runoilija Kitty

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2004
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 19:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Retired :)
 

Rakastan kun auringon valo koskettaa kristallin siruilla koristeltua lunta,
Rakastan pimeyttä jota on huoneessani,
Rakastan katsella tähtiä sinun kanssasi sinun vierelläsi,
Mut kuvitelmaa se kai vaan on tai sitten taidetta?
Mutta yhdestä varma oon se ei ole totta...

Selite: 
Runo minusta
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä..Mä kanssa rakastan tätä runoa kun siinä oli aika paljon musta kanssa

 

Käyttäjän kaikki runot