Liian myöhään

Runoilija Kitty

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2004
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 19:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Retired :)
 

Mitä jos työntäisin,
Miekkani läpi sinun rintasi,
Työntäisin oikeen syvälle,
Huutaisit tuskasta mutta en armoa antais,
Huutaisit nimeäni liian myöhään

Selite: 
Tuli mieleen King Arthur videosta
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot