Elämänkeinu

Runoilija jonna66

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

riimittelijä,haikailija....ikuinen optimisti
 

Sä rakensit keinun minulle,rakas
ja ruusuilla koristit sen
Me keinuimme yhteiseen elämään rakas,
ja uskoimme onneemme niin.

Sun kanssasi elämä minun rakas ,
on pelkkää onnea vain
Jos luotamme toisiimme ja jaksamme näin
ei onnemme karkaa pois.

Juhannusruusut sinulta sain ,
ne istutit pihalle mun.
Nyt ne kukkivat kauniina rakas,
sinua enää en nää.

Kevät tuo linnut pohjoiseen rakas ,
tuuli tuo surun näin
sä nukahdit syliini kallis rakas
on muistona keinusi sun.

Selite: 
Surutyötä....
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettaa

Niin surullinen, niin haikea, kyyneleet silmissä luin ja tunsin surusi. Paljon jaksamista.

 

Käyttäjän kaikki runot