Rakkaus

Runoilija jonna66

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

riimittelijä,haikailija....ikuinen optimisti
 

Suutelen täydellistä vartaloasi.
Varjot lyövät yhtä lihaksiesi kanssa.
Suutelen rintaasi ja tiedän sinun pitävän siitä. Suljet silmäsi
ja annat minun mennä vartaloasi alaspäin. Uskon sinuun ja Jumalaan vain rakkaus saa meidät voimaan hyvin. Rakkaus lapsiin, rakkaus sinuun, Rakkaus elämään
auttaa jaksamaan kaikkina päiväinä vuodesta toiseen.
Onneksi olet olemassa….♥

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mainion konkreettinen ja aistillinen, samalla henkevä runo!

 

Käyttäjän kaikki runot