Viallinen?

Runoilija Amore

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-
 

Oot ihan uuvuksissa.
Sä et tiedä mitä teet.
Ihmiset yrittää auttaa, mut ne tekee sen väärin.
Kaikki mitä sulle tehdään on väärin.
Ehkä säkin oot jonkinlainen vääryys, mitä ei olis pitäny koskaan tapahtua?
Pyydät apua muilta, mut et silti ota sitä koskaan vastaan.
Sä oot vääryys, sä oot viallinen.
Sut on rakennettu väärin ja väärään kehoon.
Et kuulu tänne. Sun jääminen satuttaa muita ja sua ittees.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämän lahja paras,mitä ikinä olet saanut.
Vääryyttä sitten se lahja tulee joskus näkemään..elämäähän se.Ymmärrys auttaa jaksamaan.

Jokaisen elämä on arvokas...

 

Käyttäjän kaikki runot