Metro Viestit - palsta

Runoilija Suklaanappi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hän on se vaalea prinsessa, pikku kaupungin susi enkelin vaatteissa. Vielä tähän päivään mennessä hän ei ole löytänyt päämääräänsä. Ei vaikka rakkauskin on ollut apuna. Hän rakastaa runoja, ystäviään, kirjallisuutta ja maailmaansa. Mitään tekemäänsä hän ei peruisi. Hänen muistonsa ovat kauniita ja ajatuksensa optimistisia. Jospa tämä maa ja valtakunta näkee ylihuomisenkin. Hän tanssii suuressa salissa peilien edessä. Hän rakastaa. Ja hän on löytänyt Herransa mutta muistaa silti pitää terveen järkensä päässään.

Poistin suurimman osan runoistani.
 
    En halua enää nukkua yksin, 
mutta en jaksaisi opettaa sisäsiistiksi. 
      Kaipaan yksilöä, 
joka pärjää yksin asunnossani ollessani poissa. 
        Yksilöä, 
joka tulee ovelle vastaan, 
kysyy 
          miten maailmani voi?

Otetaan rakkaus hyvään kotiin.
Selite: 
Milloin itsenäisyydestä tulee yksinäisyyttä?
Kategoria: 
 

Kommentit

Awwwwws hurrrrjan ihana ♥

Yllättävää kyllä vaikka miespuolisten henkilöiden väitetään olevan useimmiten epäsisäsiistejä. Niin minä ammattini puolesta tiedän, että kyllä naispuolisetkin osaavat olla sellaisia.

Tuo lopetus on tosi satumainen,
muutenkin hyvin toimiva on
runosi rakenne. Tykkään.

 

Käyttäjän kaikki runot