Turha nimetä

Runoilija SkidRow

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hehehehe maito on hyvää

-Live fast, die faster-
 

liikaa tuskaa
aina samaa
ei ketään joka auttaa

poistua tahtoisin
kipua omaisilleni aiheuttaisin

oma pää
ratkaisun tarjoaa
sen avulla jaksan elää

parempi huominen olisi
niin uskoa tahtoisin
kunnes taas
omaan pimeyteeni vajosin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa tekstiä, joka pysähdyttää...elämä jatkuu...

 

Käyttäjän kaikki runot