Siskolleni

Runoilija SkidRow

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hehehehe maito on hyvää

-Live fast, die faster-
 

veljesi

sinua aina suojelee
pahat asiat parhaansa mukaan
mielestäsi huuhtelee

sinun asioihisi puutun
kerran sanoin että muutun

muistatko vielä
kun sanoin pitäväni sinusta huolta
rakastavan sinua
kuuntelevan huoliasi
hukkumatta omaan juomalasiini

humalassa olin
kaikkea mitä sanoin
todella tarkoitin
lahjakortin sinulle syntymäpäiväksesi annoin

Selite: 
No voi perkele mitä täältä löytyy preeveistä! No sisko varmaan kyllä tietää mistä kirjoitin silloin aikoinaan. Tais olla siskon 15v synttärit. (ite n.17/18 ja paskat) Pakko tämä oli julkaista. Sama mitä runossa on niin pätee kyllä aina!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot