Tyhjä ruutu

Runoilija SkidRow

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hehehehe maito on hyvää

-Live fast, die faster-
 

Pelkään itseäni.
Pelkään minua ja millaiseksi tulen.
Mikä jo olen.

En mitään enempää.
En mitään vähempää.

Olen tunteeton.
Olen sieluton.

Ruumiini nytkähtelee vielä.
Tanssii kun naruista vedetään.
Sisimpäni on jo tapettu.
Kauan aikaa sitten haudattu.

Olen pelkoni.
Oma painajaiseni.
Oma kuolemani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Masennusta.
Ystävälläni samanlaisia tekstejä kuin sinulla.
Mitään ei voi sanoa, kun kaikki on jo tässä sanottu ja koettu.

 

Käyttäjän kaikki runot