Kellarin avain (löytäjälle palkkio)

Runoilija SkidRow

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hehehehe maito on hyvää

-Live fast, die faster-
 

Kaikki sisälläni
monta kertaa märehditty
laatikkoon on pakattu
runnottu ja hakattu
kellariin nakattu

Muistoni, suruni ja iloni
kellariin
kauan aikaa sitten kadotin

Kerran ovea raotin
löysin tutun paketin
sisälle kurkistin
oven kiinni paiskasin
avaimeni hukkasin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Näin se menee..niinkuin anteeksi voi antaa, mutta koskaan ei unohtaa. En tiedä olisiko se avaimen löytäminen sitten niin hyvä juttu..vai olisiko kaikki sittenkin parempi unohtaa. Luulla unohtaneensa.

:) tää on hauska!
Tässä on sitä jotain,erikoista(:

 

Käyttäjän kaikki runot