RakkaudenTunnustuksia 1

Runoilija Draywan

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yrittää saada vähemmän luovaa taukoa loppumaan...
 

Jos annan sulle maailman
Joka onnen toiveesi täyttää
Ajaisiko saman asian
Jos kerron
Että sua rakastan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

siinäpä kysymys, auw:)

 

Käyttäjän kaikki runot