Vastavuoroisuus

Runoilija Eliana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2004
Viimeksi paikalla: 10.6.2021 7:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tapasin sanoa
"Tämä tyttö ei enää tunne,
se on kadonnut maailman nieluun".
Tapasin itkeä öisin
ja
murehtia päivisin.

Nyt kun painan itkevän minua vasten
hän oli silloin onnellinen
ja kun muistelen ystävää,
jo kadonnutta,
en voi kuin tuntea häpeää.

Olen onnellinen,
vaan millä hinnalla.

Selite: 
Mietin kovin mitä on tapahtunut ihmisille, jotka vielä vuosi sitten olivat minulle läheisiä. Ja mietin sitä miten omalaatuisen huumorintajun tämä maailmamme omaakaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot