Nimetön

Runoilija sivullinen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

He puhuivat rakkauden sanoin,
ja Sinä puristit kädestäni
kuin kai asiaan kuuluu
Et niin kuin äiti poikaansa
tai ystävät toisiaan
Tahdoin uida sisääsi
ja nähdä sen mitä näit
Oliko se mitään minuun verrattuna?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot