Tutkimusmatka Sinuun

Runoilija sivullinen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mietin, kuvittelen
niitä pieniä tutkimusmatkailijoita
haarojesi välissä,
2000-luvun Vasco da Gamat,
eksyneet, etsimässä uutta,
valloittamatonta paratiisia
Itse löysin sen,
puolen metrin verran
napasi yläpuolelta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana oivallus. Kaunista.

Näin kai sen pitäisi mennä...

 

Käyttäjän kaikki runot