Lähtö

Runoilija sivullinen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuuli kutsuu,
musta myrsky repii
taivaankanteen miehenmentävän reiän
Poistun kuin kohtelias mies
illallispöydästä,
elegantisti katsoen
kaikkia osaaottavia
Nyt on minun aikani mennä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo, jättää ehkä vähän mietittävää.
Mahtavaa syntymäpäivää! :)

Paljon sanottavaa,
mutta mykistit täysin..
Upea.

todella syvällinen, mahtava. Hui... *kylmiä väreitä*

onnenmurusia syntymäpäivällesi :)

Mihin hän menikään? Ja mitä hän jätti jälkeensä? Illallispöydällisen, lautasellisen hämmästyneitä , hätääntyneitä katseita?

 

Käyttäjän kaikki runot