Nostalgia

Runoilija Cruentus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Wanna get my only own falling star....
 

- Hyvää huomenta rakas, mie sut äkkiä otan kainaloon takas,
Annan sulle aamu suukon pitkän ja kosteen,
Sun hymys aamu aurinkoo vasten on soma ja täyn onnee.

- Nousen sängystä pikku hiljaa, annan sun jäädä sänkyyn makaan,
Keitän sulle maailman parasta kahvii ja aamiaisen äherrän,
Tuonne sulle sänkyyn ja annan sulle suudelman keveän.

- Kello tulee jo lähelle puolta päivää, makoillaa sängys ja ollaan vaa,
Töllö on auki ja katotaan jotain piirettyi mitä sieltä tuleekaa,
Ollaan vaan aivan hiljaa ja ehkä vähän nauretaan, dääm tää on kivaa.

- Noustaan kumpiki pikku hiljaa sängystä ylös ku aurinko paistaa enemmi,
Hipsuttelet hiljaa keittiöön löysät housut ja toppi päällä kauniina,
Otat pikkusen lisää kahvia, ja kädestä kii mua vedät takapihalle aurinkoo juomaa kahvia.
Voin sulle vaaan ääneen tän sanoa, sie oot parasta enkä mitää muuta halua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rehellinen teksti vetoaa aina

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Cruentus Raksu 8.9.2012 1 Runo
Cruentus Mystica 1.10.2012 1 Runo
Cruentus Tulisesti 8.9.2012 0 Runo
Cruentus Sirpale 25.8.2012 0 Runo
Cruentus Yellow 8.9.2012 1 Runo
Cruentus Sisukas 8.9.2012 0 Runo
Cruentus Sisqo 4.7.2012 0 Runo
Cruentus Ace 8.9.2012 0 Runo
Cruentus Melankolia 8.9.2012 0 Runo
Cruentus Nostalgia 18.5.2012 1 Runo