Anteeksipyyntö

Runoilija Taide

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Anteeksipyynnöksi
toin rasian suklaata.
Tiedän;
ei se riitä.
Kuuntelehan:
laskin siitä
jokaisen konvehdin.
Niitä on
yhtä paljon kuin aviovuosiamme.
Pyydän että syöt ne.
Nautiskele.
Niele ne.
Ulosta ne.
Sitten rasia on tyhjä.
Sinne voimme valmistaa uudet konvehdit
ummehtumaan
kukaties
odottamaan pilaantumista -
kuten me -
mutta ainakin jonkun aikaa
niiden pinta kiiltää.
Monilla
on himo suklaaseen.
Miksei meilläkin?
Emmekö voisi
vaihteeksi
olla kuin muut?
Edes nämä viimeiset vuodet.
Meillä on aikaa erkaantua
kun mätänemme letkuissa
tai kun toinen leskeytyy
sukulaisten riesaksi.
Mutta nyt!
Ethän,
rakas,
sulje suutasi, vatsaasi, sydäntäsi
kulinaristisiltä himoilta
jotka meille aamenella siunattiin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

sanoin kuvailematon! aivan mahtava, suklaan himo on jaloin kaikista ja kaikille sallittu.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Taide Raivaustyötä 22.3.2007 0 Runo
Taide Varas 31.10.2007 2 Runo
Taide yhdessä OK 3.4.2007 1 Runo
Taide Katumus IV 17.3.2007 0 Runo
Taide Nimetön 24.9.2007 0 Runo
Taide Nimetön 8.2.2008 0 Runo
Taide Katumus V 17.3.2007 0 Runo
Taide Jacques Brel 7.9.2007 0 Runo
Taide Hissimusiikkia 14.9.2007 0 Runo
Taide Anteeksipyyntö 6.9.2007 1 Runo