Satujen kääntöpuoli

Runoilija Pumpkini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2004
Viimeksi paikalla: 19.3.2018 10:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sieluni täynnä suloisia sanoja,
olen riimejä, loruja ja runoja.




Lisää luettavaa?
Tarkista:
Unikuvani -blogi.
 
 

Lennä, lennä leppäkerttu,
tuiki, tuiki tähtönen,
koita saada kiinni
tähdenlento, niin voit pitää sen.
Jos toivettas ei toteutakaan,
älä itke lapsonen,
sai leppäkerttukin vain pelkän
tyhjän puurolautasen.

Kukkuu, kukkuu pikkulanttu,
kovaa niin on elämäs,
koitat olla ihan hiljaa,
puree, potkii ystäväs.
Tuu tuu tuu tupakkarulla,
sekin eksyy matkallaan,
loppuun ehtii ennen palaa,
kuin kotiinsa saapuukaan.

Sataa, sataa ropisee,
niin nalle jälleen kastuu,
sen pienet varpaat palelee,
mut itsellään on vastuu.
Pienen pieni veturikin
hieroo silmiänsä,
se jälkeen eilisen ei voi
käsittää elävänsä.

Kuuta katselee vaan
etana Elli kannolla,
taitaa painaa jokin
Ellin omallatunnolla.
Ei sadut ole totta,
tiesi sisimmässään kai sen,
mut ei murtaa tahtonut
se unta pienokaisen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiitos runostasi, pidän siitä todella :) Ihanasti ihan näitä "oikeita" satuja käytetty tuohon.

Viehättävä ja synkkyydessäänkin hauska runo.

Tykkäävä minä = )
Hyvä idea ja toteutus, ja hetihän tuo alko päässä pyöriin samantyylistä hommaa, joka on mukava asia, kiitos siitäkin = )

Sakun loppulausahdus:
"Nainen on nainen aina vaan, mutta voisi joskus harkita lauseitaan, ahaa, ahaa.
Kyllä Hillevi-hiirikin rupsahtaa,
ryppyä naamaan tupsahtaa, uhuu, hähää."

Olipa se ilkeä konna : D

Upea runo tämäkin!
Hienosti käännetty satujen ihanat maailmat todellisuutta vastaamaan
tuo viimeinen kappale on hienoin, jotenkin niin välittävä ja surumielinen

Kiitoksia! Tää on myös todella ihana, hyvä idea ja hyvin toteutettu. :)

 

Käyttäjän kaikki runot