Uusia alkuja

Runoilija Pumpkini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2004
Viimeksi paikalla: 19.3.2018 10:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sieluni täynnä suloisia sanoja,
olen riimejä, loruja ja runoja.




Lisää luettavaa?
Tarkista:
Unikuvani -blogi.
 
 

Naapurin parvekkeella leikkii lapsi,
se alasti saippuakuplia puhaltaa
Minä työnnän nenäni syvälle aurinkoon,
sama tuulenpuuska meitä vilvoittaa

Ilta hämärtyy ja alkaa tulla viilee,
jostain nousee nuo kuvat mieleeni taas
Mä en tahdo miettiä kulunutta ja vanhaa,
kuinka surut pyyhittiin paidanhelmaas

CH:
Minä tiedän, se on mahdotonta
ja tiedän, se on tarpeetonta,
mutta eikö voitais kaikki unohtaa?
Vaikkakin se oisi tunteetonta,
laiskuutta, jotenkin arvotonta,
voitaisko alusta silti aloittaa?

Kuljen katuja niin kauan että särkee,
niin monet kasvot hohtavat kuin helpot tiet
Vaikka liimautuisin ja takertuisin kiinni,
sinä silti minut pois mukanasi viet

Jokin menneisyydessämme aina painaa
ja vaikka tiedän, se ei meitä rikokaan,
vaikka tuet, annat rakkauttas ja voimaa,
silti tahtoisin sen painaa unholaan

CH

Kunpa sinut voisin nähdä uusin silmin,
voisin tutustua aivan uudestaan
Sortuisi en enää samoihin virheisiin,
anteeksiantoas en tarvitsisikaan

CH

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullinen eli hyvä

surullinen eli hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot