Vain pari galaksillista

Runoilija Jääperhonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Te otatte vielä pari lasillista,
kerrotte minulle tarinoita.

Joku selitti minulle
että antihiukkaset kulkevat vain aika-akselia väärään suuntaan,
ei mitään sen kummempaa!
Toinen lupasi, että koottuaan riittävästi energiaa
(pari galaksillista) ja opittuaan tekemään
aika-avaruuteen reiän
minä saan tehdä tutkimusretken sinne
tieteen nimissä totta kai.

Eivätkö he näe:
minusta ei koskaan tule fyysikkoa vaan
minun on kova ikävä sinua?

Mutta istukaamme vielä iltaa
kertokaa minulle maailman ihmeistä,
lupaan etten itke.

Ennen en juonut, koska pelkäsin humalaa
mutta tänään se ei haittaa
vielä pari galaksillista, kiitos!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot