tunteet voidaan lajitella

Runoilija Kaisla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parsakaalimörkö ja ne tuhat muuta. Ja ne muut on sitten vaaleanpunaisia lehmiä
Tykkään surrealismista, solidaarisuudesta, spontaanisuudesta ja absurdeista asioista. Tykkään liftata ja seikkailla. Tykkään hyvästä musiikista ja ihmisistä joista tykkään.
 

kaikki
auringonsäteet verhoista piilottaisin
muut
suljetaan onnellisuuden verkostoon, sallin sen teille

mutta
salaperäisyys on yliarvostettua, katkeruutta se on
en
osaa neuvoa uloskäyntiä viherhiippaisille sukulaisille
minä
taisin unohtaa miten vastataan puhelimeen

seurasin minuutti toisensa jälkeen miten äänesi värit himmenevät aivorungoltani

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot