staattinen vs. dynaaminen

Runoilija Kaisla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parsakaalimörkö ja ne tuhat muuta. Ja ne muut on sitten vaaleanpunaisia lehmiä
Tykkään surrealismista, solidaarisuudesta, spontaanisuudesta ja absurdeista asioista. Tykkään liftata ja seikkailla. Tykkään hyvästä musiikista ja ihmisistä joista tykkään.
 

Tällainen olet, ei kun olen. Tällainen.
Mielestäni ihminen, mutta mielestäsi kissa ja mielestäni eläin, koska ihminen on eläin ja kissa onkin ihminen. Vai miten se meni?
Käpertyy sängyn päälle ja lakkaa juomasta maitoa kun kuulee että on laktoosi-intoleranssi ja näin on, koska mikään ei ole totuus.

Ensin minulla oli kiharat, ja sitten rastat, ja lopulta siili. Koska ihminenhän on siili, ei kun eläin.
Piikikäs ja herttainen, kaunis tai ruma.
Riippuen päivästä, ei kun mielipiteestä, ei kun katsojasta.

Loppujen lopuksi totuus on se että en ole ihminen enkä näin ollen eläin. Mutta ainakin ajattelen, ja siis olen, jotakin.
Ja ajattelen olevani märkä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot