Ikuinen lapsi

Runoilija niinuska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2010
Viimeksi paikalla: 9.10.2020 11:54

Asuinpaikka: Mikkeli
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Äiti lapsiaan kasvattaa koetti

Isä kotiin komentoa kuria toi

Ei tunteita käytetty näytetty

Nieltiin surut ilot

peiton alla pelot

Vastuuta annettiin

Oppia elämään

arkeen

Muttei sitä miten osoitetaan läheisyyttä rakkautta



tai kun sisäinen tunne

pelko tai onni kun on rajaton

Tuloksena on kai lapsi ikuinen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi vetoaa minuun kovasti.
Tätä oli minunkin lapsuuteni ja nuoruuteni.
Toisaalta olen miettinyt - vaikeuksien kautta - että ikuinen lapsi minussa kantaa idealisminsa avulla tässä ristiriitojen kovassa maailmassa.
Ja mehän nähdään tää tilanne, osataan nyt näyttää tunteemme!

Koskettavan kaunis runo. Valitettavasti minäkin tunnistan tässä oman lapsuuteni.

tuttua tarinaa omasta lapsuudesta,hienosti sanailtu ja suuret onnittelut :)

Tämä runo koskettaa syvältä

Koskettava runo.

Tarkkaa pohdintaa kasvatuksesta.

Koskettavahan tämä runo on.

 

Käyttäjän kaikki runot