Nimetön

Runoilija haapaperhonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Toivon,
toivon että joku
kääntäisi ajan taaksepäin.

Etsisin sinut,
se olisi päämääräni.

En välitä kuinka kauan
se kestäisi,
jos palkkio
olisi
sinä.

Rakastan sinua valtavasti.

Eikä minulla ole lupaa
olla kannssasi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaipuuta eli hyvä

kaipuuta eli hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot