Nimetön

Runoilija haapaperhonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuiskaa korvaani
"Jää luokseni"

Jättäisin kaiken
siltä seisomalta
ja olisin sinun

..mutta kävelet vain ohitseni
hymyillen...

Mahdatko tuntea
samalla lailla?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

rakkautta eli ihana

 

Käyttäjän kaikki runot