Nimetön

Runoilija haapaperhonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi emme tavanneet jo
kauan aikaa sitten?
Sanoit kerran.

Mietin nyt
näyttäisikö kaikki
valoisammalta

jos tiemme olisi
silloin kohdanneet?

Nyt on vain epätoivoa
ja pimeää. Ja surua.
Kaikki yhtä aikaa.

Ja tuntuu että tämä
tunne tukahduttaa minua.
Pikku hiljaa..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

voimakkaita tunteita
paljon tulkintaa

voimakkaita tunteita
paljon tulkintaa

 

Käyttäjän kaikki runot