Rakastaa, ei rakasta...

Runoilija Kari-77

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2004
Viimeksi paikalla: 18.11.2023 10:38

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
5.7.1977
Facebook:

Usko, toivo ja rakkaus...
 

Rakastaa, ei rakasta, rakastaa, ei rakasta...
Nypin Päivänkakkaran terälehtiä, kuin aikoinaan oli opetettu ja huomaan, että taas niitä lehtiä oli liian vähän.

Etsin ja etsin sitä puuttuvaa lehteä
Kun jostain löytyisi Päivänkakkara, jossa oikea määrä lehtiä olisi, jotta runosta tulisi täydellinen ja voisin päättää runon lauseeseen: Rakastaa...

Selite: 
No, jooo...Tuomoinen tekele tällä kertaa..
Kategoria: 
 

Kommentit

hienosti kirjoitettu!
kyllä sellainenkin lehti vielä löytyy..(:

Kesäpäivän lämpöinen runo. Kokeile ensi kerralla aloittaa sanalla ei rakasta :)

niinhän se on.. aina yksi jää puuttumaan. hieno runo tämä sinunkin! kiitos arvostelustasi! :)

Mie oon tuota miettinyt...
onko niitä terälehtiä liian vähän,
vai sittenkin yksi liikaa... ?
Vaikeeta kummiskin!

Niinpä, rakkaus on monimutkaista...hieno runosi on..:)

Äly etsii sydän löytää;)

Rakkaus on melkoisen metka pakkaus. Se hohtelee sateenkaaren väreissä.

Samoin käy neliapilan kanssa, hieno runo.

Samoin käy neliapilan kanssa, hieno runo.

No, mutta nythän lopetit =) Kyllä se jonain päivänä löytyy sekin kukka.

ihana :)

noin siinä juuri aina käy..
tää on kyllä hieno.. ja enemmänkin :)

Tämä on ennemminkin kuin pieni tarina, ei niinkään runo, mutta sievä sellainen :)

Tuttu aihe. Kirjoitettu kivasti. Tää sai nauraan. Niin mietin puuttuva lehti.

 

Käyttäjän kaikki runot