Talviset muistelmat

Runoilija Kari-77

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2004
Viimeksi paikalla: 18.11.2023 10:38

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
5.7.1977
Facebook:

Usko, toivo ja rakkaus...
 

Lumihiutaleet hiljaa maahan leijailee
mä niitä ikkunan takaa peilailen.

Aurinkoinen talvi aamu kun sarastaa
mä sua yksinäni kylmissäni kaipailen.

Hiutaleet nuo valkoiset
tuo muistot mieleeni lämpöiset.

Jouluaatot yhteiset ne muistoissani
säilyy ainiaan.

Nyt joulun vietän yksinäni
vain valokuvasi seuranani.

Lahjaa parasta odotan
että pukki sut tänne kiikuttais..

Selite: 
No, joo...Tommosen väsäsin...Ei kyllä tullu ihan semmonen kuin oli tarkoitus..
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin tästä... Kaunis ja tunnelmallinen...

Rakastettavan ihana.

Mun rupes tekemään mieli pipareita! :)
Mullakin tulee mieleen joulu jolloin mulle tärkeä ihminen oli vikaa kertaa läsnä.

Tässä runossa on herkkyyttä, kaipausta ja koskettavakin se on. Kauniisti kirjoitat.

Loppu toive kaunis,
jos jouluna sinut luokseni saisin ;)
Minullekin se paras lahja olisi,
jos rakkaan luokseni saisin,
vaan yksin joulun viettää saan :(
Kiitos kauniista runosta ;)

voi että on sulonen, tuollaisen kun kuulis omalta kullalta niin olis tosi ihanaa :)

Mutta ajatuksen onnistuit luomaan näkyviimme oikein kirkkaana. Muistot...niin ne muistot jotka nousevat pintaan aina tiettyinä aikoina. Koskettavia rivejä.

kaunista!

oi kiitos paljon! (:
tässä sun runossa on aivan ihana tunnelma. viimeinen säe on huippu!

hempeän kaunista odotusta!

Tästä tuli joulumieli.

 

Käyttäjän kaikki runot