Enkelini

Runoilija Kari-77

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2004
Viimeksi paikalla: 18.11.2023 10:38

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
5.7.1977
Facebook:

Usko, toivo ja rakkaus...
 

Ole mun enkeli ja tule luokseni
levitä siipesi ja näytä että olet olemassa
lennä tänne mistä sua huudan vaikka matka on pitkä
siipesi on kyllä vahvat, ne kestää matkan
Tule, tule luokseni enkelini en enää jaksa odottaa
lennä suoraan syliini, jota olen lämmittäny sinua varten

Selite: 
Pitkästä aikaa sain edes jotain kirjoitettua tänne
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä se enkeli siinä jossain lähellä on... ;)

Hienova <3
Loppu olisi ehkä mielestäni jtn kaivannu, mutta hyvä näinkin :>>

 

Käyttäjän kaikki runot