Huuda

Runoilija ande

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ernupissisemogootti
 

Ota kynä käteen
ja kirjoita
pyhällä sulallasi
pyhiksi luulemani sanat
Anna tuulienne tuoda
ja viedä

Kuule vaikerrukseni
Sinä Palvottu
katso kuink' alttarin sulle pykäsin

Oksennan ja tärisen
Sinä rakastat ja irvistät
ja me sovimme yhteen
ota nielurisasi ja laula
laula kuin huora joka olet

Polvistu rakastettavaksi
hautaan kasvosi alttariisi
enkä tiedä olevani se joka huutaa

Älä saarnaa minulle
totuutta
Huuda

Selite: 
hyi kamala
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot