kaipaan tuntea

Runoilija QueenOfTheDawn

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 24.9.2004
Viimeksi paikalla: 17.2.2017 12:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tahdon tuntea

TUNTEA

vapauden

keveyden

onnen kyyneleet
naurun ja ilon

sydämen pohjalta kumpuavan
kaipuun

lämmön

rakkauden

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan...hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot