Toista rakastat

Runoilija *Chloe*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss I just wanna be with you Right here with you just like this ♥
 

Tiedän,
toista tyttöä rakastat,
hänestä puhut,
häntä katselet,
hänestä välität,
häntä ajattelet.
Hänet sinä haluat.

Tiedän sen,
ja se sattuu.
Ja kuitenkin,
vain kidutan itseäni.
En osaa päästää irti.
En edes tiedä haluanko.

Koska rakastan sinua,
puhun sinusta,
katselen sinua,
välitän sinusta,
ajattelen sinua.
Sinut minä haluan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno:)

upea
kipeää tekee
tunteet tässä

 

Käyttäjän kaikki runot