Maailmassa vain sinua varten !

Runoilija *Chloe*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss I just wanna be with you Right here with you just like this ♥
 

Silloin kun ensi kertaa kohdattiin
sun silmiisi mä uppouduin
hymyysi ihanaan mä sulauduin
kosketukseen niin lämpimään mä lankesin
Silmäsi kuin sielun peili,
hymysi kuin auringonnousu,
kosketuksesi kuin auringonsäde lämpöinen,
ne minun sydäntäni lämmittää.

Voin muistaa ensisuudelmamme, tai sen, kun
ensi kertaa otit minua kädestä.
Voin muistaa sen kun ensi kertaa otit minut syleilyysi
etkä päästänyt irti.
Voin muistaa sen kuinka ensi kertaa näin sinun itkevän
ja kuinka minä lohdutin sinua.
Voin muistaa kuinka ensi kertaa tulit luokseni yöksi,
sen, miten jännittävää se olikaan.
Voin muistaa ensimmäisen riitamme, mutta mieluiten
muistan sen, kun saimme sovittua.
Voin muistaa kuinka ensi kertaa yhdessä katsoimme
yllämme loistavaa tähtitaivasta.

Voin muistaa kaiken sen mitä tähän mennessä on
tapahtunut.

Mutta sen muistan aina, kuinka ensi kertaa lausuit minulle
sanat: " Minä rakastan sinua.".
Sitä hetkeä ja niitä sanoja en unohda koskaan, sillä juuri
ne ovat juurtuneet syvälle minun sydämeeni.

Selite: 
Rakkaalle ja ihanalle kullalleni. ♥ Love ya ! ♥
Kategoria: 
 

Kommentit

vooi aivan ihana <3 huomaa kuinka paljo sä rakastat esaa! <3 :) ja kuinka paljo on muuttanu sun elämääkin <3

 

Käyttäjän kaikki runot