Epäinhimillisyydestä tunnottomuuteen

Runoilija Used

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Saattaa saada ajattelemaan lopullisuutta
Kun näkee sinut alle metrin päässä hänestä
Saattaa saada miettimään omaa loppuaan
Kun kuiskaat jotain ja minä epäilen sinua

Miten toimia kun ihminen joka rikkoi meidät,
Joka rikkoi elämäni, tarjoaa kättään
(Sisällä pelkkää tyhjää tänään)
Hyvästelen muut ja saan lohduttavia sanoja
Kolme metriä kauemmas kaikesta ja minä murrun taas

Istun märälle kaiteelle mutta en välitä
Itken sinulle puhelimessa mutta et taida huomata
Ei se mitään, ei yhtään mitään

Voisi luulla että menettäisin järkeni ilman sinua
Voisi hyvinkin luulla etten selviäisi näistä ajoista
Saa olla helvetin kiitollinen että olet minun

Kysyn liian monta kertaa "ethän"
Ja minulle sanotaan että minun täytyy luottaa
Mutta minua pelottaa taas
En taitaisi kestää menetystä

Ei ole pitkä matka enää
Alamäkeä, menee nopeasti

"Rakastan enemmän kuin koskaan"

Selite: 
Saa arvata miltä tänään tuntuu.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ikinä ei pitäisi kenenkään väittää tuntevansa samoin kuin joku muu, sillä se on paskapuhetta se. mutta voin sanoa samaistuvani siihen mitä kirjoitat.

Alku oli tasokkaampi kuin loppu, mutta loppu tuli luontevasti, eikä tökkinyt, joten plussia sylikaupalla tänään alennuksessa olkaat hyvät.

 

Käyttäjän kaikki runot