Yksin en tahdo tuntea

Runoilija Used

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Saastat verkkokalvolla saattavat tehdä hulluksi
Mikä avuksi kun köysi kaulalla kiristyy
Puristusote sydämen ympärillä lujenee
Isku palleaan tyhjentää henkeni ulos
Ja turvaa ei löydy läheltä eikä kaukaa

Ne yksinäiset tunnit hämärästä aamunkoittoon
Epätoivosta unohdukseen
Minä kiellän kaiken, mitään ei tapahtunut
- Purista nyt saatana lujempaa minä tunnen vielä
Todellisuus nauraa minulle kun tärisen peittojen alla
Kylmänhiki iholla ja hysteria takaraivossa

MINÄ TARVITSEN SINUA

Sinä olet turvani, sinun läheisyytesi
Kosketuksesi saa minut ehjemmäksi
Sinä olet tehnyt minusta onnellisen
Sinä olet tehnyt minusta kokonaisen

Olet kaikki mitä tarvitsen
Ja minä tarvitsen sinua nyt

Ilman sinua en tahdo tuntea
En tahdo tuntea mitään
- Lyökää lujempaa hengitän yhä
Saasta verkkokalvolla tekee minut hulluksi
Voi jumalauta se tulee tekemään minut hulluksi

Jos vain saisin sinut luokseni
Voisin nukahtaa syliisi
Unohtaa epätoivon ja hämärän
Aamunkoiton ja unohduksen
Jos vain saisin sinut luokseni

Häivytä se likatahra silmistäni
Koska olet ainoa joka siihen kykenee
Sinä saat minut takaisin jaloilleni
Sillä sinä tiedät miltä tämä tuntuu

Vain sinä todella tiedät
Ja siksi olet kaikki mitä tarvitsen
Sinä tiedät.

Minä rakastan sinua.

Selite: 
Joskus tuntuu että yksin ollessa olisi parempi olla tuntematta yhtään mitään.<br /> <br /> "I ask of the world to leave, to be silent and pretend that it never happened."
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot