Näyttämö

Runoilija Runoilijapoitsu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuollutta tällä saralla...
 

Kerta toisensa jälkeen Yleisö hurraa
Ja vaatii häntä jatkamaan

Kunnes tulee totuus vastaan
Valmisteli tämä ainoastaan
Yhtä asiaa, rakasta ilmaisuaan

Esitys on peruttu.
Päänäyttelijä tappoi itsensä
Hopeisella haarukalla
Hyppäämällä alas parvekkeelta

"Mikähän tätä tyyppiä vaivasi?"
Tappoiko hän todella itsensä?

"Mikä hermoilija, liikaa paineita kai!"

Selite: 
Klovnin osa voi olla katkera =)
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on edelleen upeus!

Yksi parhaista mitä olen
täällä lukenut. ^^

Ah, ironia <3

Erikoinen ja hieno runo, mukavan tulkinnanvarainenkin :)

tää on mahti :D hauska ja jännä samal :P

Kaivoin tästä pienen hyppysellisen ironiaa jostakin.. Vaiko sarkasmia? En tiedä vielä.. Niiden kahden raja häilyy nyt niin himmeänä, etten osaa sanoa.
Tykkäsin niin kovin tästä, jotakin niin käsin kosketeltavaa mutta silti niin pakenevaa. Vaikea sanoa oikein yhtään mitään ja turha sitä on kai käyttää hienoja sanoja kuvaamaan tämän runon suurrutta.

voi, kauhea loppu =( raakaa, mutta niin totta. kuinka välinpitämättömiä voivatkaan olla.. ja vain yhden asian perässä. ei oikeaa välittämistä

Tämä runon sisältö huokuu tunteita joita esiintyä ei uskalla tuoda julki, peittää kasvonsa naamion taakse tekeytyen iloiseksi, vaikka silmät vettä vuotaa. Sitä se on kun ei uskalla olla oma itsensä, peläten tulleensa hylätyksi. Kuin se laulu jossa narri ryhtyi puhumaan ottaen pois naamion ja kuinka ollakaan tyttö tuo joka puhutteli rakastui oitis tuohon ihanaan narriin. Upeaa tekstiä, elämän näyttämöllä, missä tunteet piilotetaan katseilta.

todella koskettava ja
samalla kertoo myös
joidenkin ihmisten
ymmärtämättömyydestä.

kaunis ja koskettava.

Tykkasin tasta ihan hemmetisti. Mahtava runo. Osuva.

Voi poika näitä sun runojas,kun nämä iskee joka kerta vaan kovempaa minuun.
Niin älyttömän hienosti kirjoitat.
Tämäkin runo on niin uskomattoman ironinen,että ei voisi todeksi uskoa!

Hienoa!

Jälleen kerran,upea runo.
Olet taas saanut niin hienosti tämän puettua sanoiksi.

Ihana.Kiitos.

Pellet ovat surullisia hahmoja, siksi kun heidän pitää väkisin olla iloisia. Koskettava runo.

Kolahtaa ja saa myös hymyilemään. Hienoa! (:

hyvä runo, laittaa lukijan ajattelemaan..!

Erikoinen. AIvoni ovat unessa, joten en oikein tajunnut sitä syvintä merkitystä, mutta hieno se on silti.

tuttu tunne. osuu suoraan asian ytimeen .

Tää kyllä osu ja sai hymynkin.. :) hieno tarina.

Hyvä runo, tykkäsin :)

Se mitä löytyy naamion alta ei aina tule julki. Hyvää syntymäpäivää!

Esitys sekin... Hmm. Vaikuttava jollain tavalla, kyllä.

Upeaa! Tosi hieno!

Nykymaailma näkyy kokonaisuudessaan tässä. Välinpitämättömyyden kulttuuri. Hieno hieno hieno teksti.

 

Käyttäjän kaikki runot