Tunteeton

Runoilija Slayer of the light

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Outo mutta onnellinen! Käykääs kurkkaamassa mikseristä bändimme tuotoksia! Bändi kulkee nimellä Fetus.
 

Mitkä ovat tunteeni
vai tunnenko mitään
Olenko onnellinen
Vai vertako itken

Olen hylännyt itseni tyhjyyteen
Kukaan ei satuta minua sanoillaan
En tunne tuskaa
en vihaa

Olen itseni pimeyteen karkottanut
Kukaan ei hyväile minua sanoillaan
En tunne rakkautta
en iloa

En voi enää elää
En ole koskaan edes elänyt
Olen aina vihattu
Koska olen tunteeton

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot