White goddes

Runoilija Slayer of the light

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Outo mutta onnellinen! Käykääs kurkkaamassa mikseristä bändimme tuotoksia! Bändi kulkee nimellä Fetus.
 

There's a little light
Shining between two darkened worlds
And once you've seen it
You feel the gentle touch of two swords

chorus:
White goddess
Cuts your wings of time
White goddess
Cuts your thread of life
White goddess
Is the only ray of light

There's a little wound
Getting deeper with every heartbeat
And I'm going to bleed
Until death makes my life complete

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tyksästyin aivan kamalasti.
Sävel vaan niin minä voin opetella sen soittamaan kitaralla ja olla kuin tämä olisi omani.
Ihana.

olen yhä ja aina sitä mieltä että sä todellakin osaat kirjottaa..
mä tykkään!

Äijä osaa tehdä ihan maittavia runoja ja sanoituksia.

Mille musiikkilajille olit ajatellut näitä?

 

Käyttäjän kaikki runot