Kaunis kuolema

Runoilija Slayer of the light

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Outo mutta onnellinen! Käykääs kurkkaamassa mikseristä bändimme tuotoksia! Bändi kulkee nimellä Fetus.
 

Kun tunnen tuskaa
Niin silloin luulen eläväni
Ja joskus näyttää
Kuin katsoo voisin itseäni
Jostain vähän ylempää

kertsi:
Se on vaan kaunista unelmaa
Jossa liukuu voin mä kanssas alas pimeyteen
Ei oo niin kaunista kuolemaa
Koska tunnen kuinka yksin vajoon tyhjyyteen
Vajoon tyhjyyteen
Vajoon tyhjyyteen

Oon nähnyt kaiken
En koskaan usko silmiäni
Ja nytkin tuntuu
Kuin todellisuus häviäisi
Juuri ennen hämärää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot