Kaipaus uuteen elämään

Runoilija kiivi1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-
 

Elämätön elämä vie pitemmälle
kuin eletty.

"Mielummin kuolen huomenna,
kuin elän sata vuotta
tuntematta sinua"
Todellako?
Sinäkin lopulta petit lupauksesi
ja vuodatit sydämeni
kuivaksi

Elämättömänä et tunne.
Et tunne surua etkä
pettymystä.
Et myöskään iloa
tai rakkautta.

Sata vuotta elämätöntä
elämää.
Ja viimeisenä päivänä
löydät vihdoin
onnen.

Selite: 
lainaus on John Smithin sanoista Pocahontasille.
Kategoria: 
 

Kommentit

Upee!
Tykkään ^^
Suosikki ->

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
kiivi1 huono olo. 4.7.2005 0 Runo
kiivi1 Kaipaus uuteen elämään 4.6.2006 1 Runo
kiivi1 katseet 23.7.2005 1 Runo
kiivi1 kosketa. 29.5.2005 2 Runo
kiivi1 Nimetön 29.8.2006 1 Runo
kiivi1 Nimetön 21.11.2007 3 Runo
kiivi1 oon kylmä. 29.5.2005 2 Runo
kiivi1 Perhoset 20.5.2005 2 Runo
kiivi1 Tuuli 2.7.2007 5 Runo
kiivi1 Uni 14.6.2007 0 Runo