Pimeä

Runoilija ~Zuwih~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen.
 

Hämärän pehmeää
mustaa pumpulia
vihreitä kipinöitä
halkovat paksua pimeää
se tukehduttaa

eikä kätesi ojennu pelastamaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Wau<3

Tykkään ^^

 

Käyttäjän kaikki runot