Sinulle

Runoilija ~Zuwih~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen.
 

On hullua leikkiä ajatuksella,
että meistä joskus tulisi jotain.
Vielä hullumpaa, suorastaan tyhmää
on toivoa, että joskus vielä sinä
olisit minun...

Silti en voi kuvitella
itseäni kenenkään muun syliin,
en kenenkään toisen kättä omaani.
Ja kyllähän sinä sen näet...
Miten voisit olla huomaamatta,
kun seuraan sinua kuin orpo kissanpentu,
jonka katse huutaa: silitä?

Ennen yritin peitellä, en yritä enää.
Se on hyödytöntä, tiedäthän,
vie voimat ja syö elävältä.

Ehkä aika parantaa haavat,
ehkä ei, kuka tietää.
Sen tapahtumista voin vain odottaa
ja sillä välin pyytää anteeksi
...että rakastan sinua...
ja toivoa että jaksat yhä
ymmärtää.

Selite: 
Siitä sen enämpää sanottavaa...
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on niin paljon tuttua tunnetta et oikeen pelottaa. Kuin minun ajatuksista kirjoitettu.
Todella upeasti kirjoitat. Kiitos tästä.

Kaunista! Erityisesti tämä säväytti:
"Miten voisit olla huomaamatta,
kun seuraan sinua, kuin orpo kissanpentu, jonka katse huutaa. silitä?"

nätti ja kaunis runo, itse tykkäsin kanssa tosta " kun seuraan sinua kuin orpo kissanpentu,
jonka katse huutaa: silitä? "

tulee oma ihastus ja mahdottomuus mieleen :)

kiva, tykkäsin. :>

Ohhoh, nyt kyllä on niin ihana rakkausruno että! Tulee ihan mieleen omat saavuttamattomat ihastuksen kohteet jostain nuoruudesta, kenties hieman nykypäivästäkin. Mahtavaa!

 

Käyttäjän kaikki runot