Henkinen helvettini

Runoilija ~Zuwih~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen.
 

Monille rakkaus on ikuinen taivas,
mutta sille rakkaus on helvetti,
joka rakastaa sitä,
jota ei saisi.
Niin kuin monet rakastavat
...kuten minä sinua rakastan...

Monet yksinäiset sydämet,
palavan rakkauden riuduttamt,
kärsivät tuskaansa hiljaiseen hautaan.
Liian heikkoina luopumaan,
liian ylpeinä irrottamaan.

Mutta minä en ole onneton,
enkä ole heikko
Sillä minun on rakkaus,
ja rakkaus on voima.
Aina, ja iankaikkisesti.

Minun on voima jatkaa
...ilman sinuakin.
Mutta anna edes yksi hellä sana.
Edes yksi lämmin hipaisu.

Selite: 
Viime yönä en saanut unta...
Kategoria: 
 

Kommentit

"Liian heikkoina luopumaan,
liian ylpeinä irrottamaan."

pidin eritoten tuosta kohdasta

hienosti olet saanut tosiasiat esille runon muodossa :) pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot