Kuinka onni löydetään?

Runoilija ~Zuwih~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen.
 

Onnen kaava ei ole yksinkertainen.
Minä en ole sitä ratkaissut,
tuskin sinäkään, vaikka yritit.
Joskus sain oivalluksen,
näin sinut, luulin onnistuneeni.
Sitten putosit, putosin minäkin,
nostin kasvoni kohti pilviä
jalat nilkkoja myöden loskassa.
Onni onnettomuudesta, onneton.
Ota kiinni ja purista, niin tiedät.
Onnen kaava ei ole yksinkertainen,
mutta kaksin helpompi ratkaista.

Selite: 
Historian tunnilta...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot