Nimetön

Runoilija Keesi

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 21.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

No Faith
No Hope
Only Hate
So
Fuck You MATE!!
 

Tuska täytti mieleni,
repien ja raastaen se sieluni pimeyteen vei!
sitten sinä elämääni tulit,
tuskan mielestäni poistit
valoon sieluni toit
minulle toivon kipinän loit..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo:))

Tosi vaikuttava ei voi muuta kun pitää

kyllä on aika vakuuttavaa tekstisi..:)'

Nuo kaksi viimeistä lausetta...
Ihania..^^
Pidin tästä...

Onnellinen olet kun kävi lopulta hyvin..Kukaan ei jaksa tuskaa yksin,aina tarvitaan vierelle kulkemaan läheisiä ihmisiä tai ihminen.

 

Käyttäjän kaikki runot