Nimetön

Runoilija KaunisHullu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Musiikkia rakastava ja yksi miljoonista oudoista haaveilijoista maailmassa.
 

Kävelin pitkin metsätietä
ja yksikseni mietin.
Vuodessa on ehtinyt tapahtua kaikkea.

Vain vuodessa
olen kasvanut henkisesti monta vuotta.
En ole enää se typerä ja
lapsellinen tyttö joka olin viime jouluna.
En tarvitse lahjoja,
vastaan kun äiti kyselee.
En koska mulla on kaikki mitä mä tarvitsen
kaikki on mun lähellä.
Mä tahdon vain olla teidän kanssa.

Tästä tulee muutenkin erilainen joulu kuin ennen.
Tänä vuonna on taas yksi rakas ihminen poissa,
poissa näkyvistä muttei sydämistä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot