Parhainta

Runoilija KaunisHullu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Musiikkia rakastava ja yksi miljoonista oudoista haaveilijoista maailmassa.
 

Tämä päivä oli ihana
niin oli eilinenkin.
Kaikki kiitos sulle ihanin.

Istuttiin ja juotiin kahvia ja puhuttiin.
Noustiin ja lähdettiin sateeseen jatkamaan matkaa seuraavaan paikkaan.

Otit mun kädestä kiinni ja lämmitit mua
kun sanoin että mulla on kylmä.
Olisit antanut lapases
mutta mä halusin vaan pitää sun kädestä kiinni.
Mä halusin pitää susta kiinni
etten lentäisi tuulen mukana.
Etten kadottaisi sua ja jäisi tänne
ilman sua.

Selite: 
Hyviä fiiliksiä pitkästä aikaa.aiheuttajana yksi ihanuus<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot