Pelkkä pettymys

Runoilija KaunisHullu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Musiikkia rakastava ja yksi miljoonista oudoista haaveilijoista maailmassa.
 

Kyllä mä tiedän sen
ilman että kukaan sitä ääneen sanoo.
Mä olen vain pettymys
vain pelkkä pettymys.
Mä en osaa tehdä mitään oikein
tai mä en edes tee mitään.
Mä olen vain pettymys
jolla ei ole mitään väliä.

Kunhan olen vain tiellä
ja tiedän haukuttavana
että teille tulisi parempi mieli.
Että te tuntisitte olevanne itse parempia
ja täydellisempiä.
Mitä väliä sattuuko muhun vai ei.
Mitä väliä vaikka te oottekin mun
omia perheenjäseniä.

Mitä väliä vaikka ne sanat ja teot
satuttaakin mua.
Ei sillä ole merkitystä
koska pettymyksenä syntyneen
tunteilla ei ole väliä.

Selite: 
Angstia..oli pakko johonkin purkaa..paska tää kyllä on mutta..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot