Joku kuitenkin puhuu sinun suullasi

Runoilija JB

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikki se minkä takana seisot

Olet vakaasti päättänyt pysyä niiden sanojen takana

Olet päättänyt taistella äänesi kuuluviin

Vaan kun käännät hetkeksi selkäsi

Takaisin palatessasi huomaat

Se minkä takana seisoit olikin tyhjyyttä

Seisoit sanojen takana

Mutta omat sanasi pettivätkin sinut

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot