Nimetön

Runoilija Sudensielu

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 11.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sitä näkee elokuvissa
jotka päättyvät onnellisesti
Mutta lopunkin jälkeen on elämää
josta päättäväisesti vaietaan

Me saimme onnellisen loppumme
ennenaikaisesti
Ja tuli uusi loppu
Lopullinen loppu

Hyviä elokuvia ei koskaan unohda
niiden onnelliset loput katsoo uudelleen ja uudelleen
koskaan kyllästymättä
Katseletko koskaan meidän onnellista loppuamme
vai muistatko vain huonon jatko-osan?

Rakastuvatko sankarittaret koskaan uudelleen
vai onko jokaisen varalle vain yksi onnellinen loppu?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot